PROX kuplung kosár

PROX kuplung kosár
PROX kuplung kosár
PROX kuplung kosár
PROX kuplung kosár
PROX kuplung kosár
PROX kuplung kosár
RENDELÉSNÉL A MEGJEGYZÉS ROVATBAN KÉRJÜK FELTÜNTETTNI A MOTOR PONTOS TIPUSÁT, ÉVJÁRATÁT.

A ProX tengelykapcsoló kosarak precíziós megmunkálással készülnek, hőkezelt repülőgép Billet 7075-T6 alumíniumötvözetből O.E. pontossági szabványok. A kifinomult, kemény eloxálás garantálja a hosszabb élettartamot a legrosszabb versenykörülmények között. Minden készlethez tartozik a szükséges hardver, hogy a telepítés gyors legyen.
Tervezés
Kuplungkosarainkat úgy terveztük, hogy maximalizálják az erősséget a „jellemzőkhöz igazított szemáramlás” révén, és olyan kovácsolt tulajdonságokat használnak, amelyeket csak a precíziós eljárásunkkal lehet előállítani. Képesek vagyunk magasabb mechanikai tulajdonságokat és ütés- és fáradtságállóságot elérni.
Keményen eloxált
Valamennyi kuplungkosárunk keményen eloxált, hogy rendkívül kemény kopásálló felületet hozzon létre, és biztosítja a tengelykapcsoló zökkenőmentes működésének hosszú élettartamát a kuplungkosár füleinek oldalainak kopásának kiküszöbölése révén.
Teflon bevonatú
A speciális hozzáadott teflon bevonat lezárja a bevonatot, így szinte súrlódásmentes felületet hoz létre a tengelykapcsoló lemez füleinek, amelyeken siklik. Valamennyi tengelykapcsoló kosarat előre felvitt menetzáró rögzítőkkel és inbus szerszámmal szállítjuk.
121 110 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
1017489
Vélemények
argep.hu kirakat.hu olcsobbat.hu arkoz.hu shopmania.hu